Apeldoorn – Vosselmanstraat

Apeldoorn – Vosselmanstraat Aan de Vosselmanstraat in Apeldoorn is een voormalig kantoren gebouw omgebouwd naar appartementen. Wij hebben de montage binnen gedaan van elektra en gas.

Deventer – Lange Zandstraat

Deventer – Lange zandstraat Aan de Lange Zandstraat in Deventer hebben wij een hoofdleiding gelegd vanuit de wijkcentrale naar een nieuw geplaatste eindversterker-kast t.b.v. een gerealiseerd appartementen-complex. De lengte van het tracé bedroeg ca. 150 meter, waarbij 3 keer een oversteek gemaakt moest worden onder de weg door.

Twello – Binnenweg

Twello – Binnenweg Aan de Binnenweg hebben wij een nieuw gecreëerd appartement aangesloten op het breedband netwerk van Ziggo.

Dalfsen – Aanleg Coax

Dalfsen – Aanleg Coax Voor nieuw gerealiseerde appartementen in Dalfsen hebben wij coax kabels onder de weg doorgevoerd en vervolgens in de kast in de straat aangesloten.

Nunspeet – Nieuwbouwproject de Veluwse Heuvel

Werkzaamheden nieuwbouwproject de Veluwse Heuvel – Nunspeet In Nunspeet wordt de Veluwse Heuvel gefaseerd vervangen door nieuwbouw. Hier worden 65 appartementen, een wijkontmoetingscentrum en een ruimte, die wordt verhuurd aan Zorgroep Noordwest Veluwe, gebouwd. De appartementen van fase 1 zijn verhuurd. De bouw van fase 2 is gestart. Er worden 36 appartementen gebouwd. Digitronics zal …