over ons

Flexibel, adequaat en klantvriendelijk

Digitronics is uitgegroeid tot een compact familiebedrijf en realiseert voor haar opdrachtgevers projecten vanaf de tekentafel, vergunningaanvragen, bodemonderzoeken, overleg met instanties en gemeentes, tot de gehele uitvoering. Onze opdrachtgevers bepalen zelf in welke fase van een project ze ons willen inzetten.

Bij Digitronics proberen we te werken naar de voorwaarden en procedures die onze opdrachtgevers stellen. Wij werken met een leuk, klein en dynamisch team, waar u met al uw vragen terecht kunt op gebied van installatie- & infratechniek.

Infratechniek
Wij verzorgen de aanleg van Nutvoorzieningen, zowel de ondergrondse als de aansluitingen in woningen en verdeelstations. Dit doen wij met ons eigen materieel en onze gekwalificeerde medewerkers.

Installatietechniek
Wij verzorgen de aanleg, uitbreiding en vervanging van meterkasten, het plaatsen van laadpalen, het plaatsen en installeren van zonnepanelen, internet en TV aansluiting alsmede het verhelpen van storingen.
Op kantoor komen de orders binnen en wordt het werk voorbereid, op de planning gezet, benodigde vergunningen aangevraagd, bodemrapporten opgevraagd en wordt het materiaal besteld.

Na oplevering worden hier de gegevens verzameld en verwerkt in de systemen waarna zij opgeleverd kunnen worden naar de opdrachtgever.
Ook worden vanaf kantoor de veiligheidsinstructies aangestuurd en gecontroleerd.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u meer informatie? Vul dan ons contactformulier in en stuur het naar ons op. Wij nemen snel contact met u op.

Vanzelfsprekend kunt u ons ook direct bellen of mailen:

team (binnendienst)

Elisa Prins – Haverkamp
Elisa regelt dat de projecten goed en zo soepel mogelijk verlopen. Zij is verantwoordelijk voor de planning, werkvoorbereiding, de bestelling van materiaal en zorgt dat alle vergunning en rapportages tijdig beschikbaar zijn. Daarnaast verzorgt zij de uiteindelijke oplevering naar de opdrachtgevers.

Lisanne Haverkamp
Lisanne houdt zich binnen het bedrijf bezig met personeelszaken, veiligheid, certificering en opleidingen. Zij zorgt ervoor dat de medewerkers over de juiste certificaten en opleiding beschikken en houdt hier toezicht op. Tevens verzorgt zij de interne- en externe communicatie alsmede onze website.

Bert-Jan Haverkamp
Hij startte in 1993 met het bedrijf, in eerste instantie met reparaties van witgoed en het plaatsen van schotelantennes. Eind 1994 is het bedrijf vanaf huis verplaatst naar de huidige locatie aan de Hoofdstraat in Epe waar toen een winkel werd gevestigd. Met de winkel werd een uitbreiding gedaan naar computers en mobiele telefoons, wat toen een grote markt was. Eind 2018 heeft hij, na net geen 25 jaar, besloten de winkel te sluiten omdat deze steeds moeilijker te combineren was met het installatiebedrijf. Daar kwam bij dat er extra magazijnruimte nodig was en de kantoren werden verplaatst naar de voormalige winkel die is verbouwd tot kantoor.

Bert-Jan houd zich in de huidige setting hoofdzakelijk bezig met het begeleiden van de (grotere) projecten om deze efficiënt, kwalitatief en tijdig te kunnen opleveren. Op technisch gebied is hij degene die door zijn ervaring onze complexere projecten vlot trekt.

Bert-Jan Haverkamp